To Gr design 7 αφιερωμένο στο Μουσείο Μπενάκη



Το περιοδικό gr design συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Μουσείου Μπενάκη με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων λειτουργίας του στην οδό Πειραιώς. Το έβδομο τεύχος που κυκλοφορεί έχει την εξής ιδιαιτερότητα. Θα το βρείτε με δέκα διαφορετικές εκδοχές εξωφύλλου. Μια για κάθε ένα χρόνο λειτουργίας του μουσείου.
Τα εξώφυλλα αυτά έχουν τυπωθεί σε δέκα ειδικά χαρτιά Περράκης και έχουν σχεδιαστεί από δέκα διαφορετικούς δημιουργούς. Αυτοί είναι: Μιχάλης Κατζουράκης, Δημήτρης Αρβανίτης, Γιάννης Κουρούδης, Ιωάννης Εργελετζής, Χρήστος Κούρτογλου, Βeetroot, Red design, Π6, Comeback studio και Kommigraphics. 

Άλλα άρθρα που θα διαβάσετε στο περιοδικό είναι «Μαθήματα αλληλεγγύης από μια αφίσα», αποκλειστική συνέντευξη από την Χάρις Αλεξίου για την αφίσα του Δ. Αρβανίτη, «Σκέψεις για το Ντιζαϊν» από τον Δημήτρη Αρβανίτη, συνέντευξη από τον Βαγγέλη Ραυτόπουλο για τα εξώφυλλα βιβλίων, μεγάλο αφιέρωμα για τα 10 χρόνια Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς, για τις «Σημάνσεις στα μουσεία» και από το Grafic Notes ένα άρθρο σχετικό με την «Η ισορροπία στον σχεδιασμό λογοτύπων»

Παράλληλα την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 19:00 διοργανώνεται εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι δέκα δημιουργοί των εξωφύλλων του gr design 7 και θα παρουσιασθούν οι διακριθέντες του διαγωνισμού αφίσας. 


Μιχάλης Κατζουράκης

Δημήτρης Αρβανίτης

Γιάννης Κουρούδης

Ιωάννης Εργελετζής

Χρήστος Κούρτογλου

Βeetroot

Red design

Π6

Comeback studio

Kommigraphics

Περισσότερες Πληροφορίες


Σχόλια